KENGKAWAN

Sunday, March 03, 2013

Brooks Marathon 10 km

My first marathon for this year.
More to come! Best. Best. Best.
Tak traning satu haper pun. So, lari slow and steady je lah. Last 3 km sebelum garisan penamat aku telah sesuka hati tukar marathon ni jadi walkathon.. hihi.
Nak paksa kaki ni berlari boleh je tapi ko nak tanggung risiko terkengkang-kengkang gi ofis? Tak sanggup aku. Malu ok jalan kengkang naik LRT.
Lari kali ni best sebab Mamoru lari ikut aku punya pace. Itu pun kekejap dia duk toleh- toleh belakang cari bini dia yang jauh tercicir.. huahuahua. Nampak sangat stamina aku kelaut!
Aisya kali ni memang power sebab menonong tinggalkan kitaorang kat belakang. Aku & Mamoru catat masa 1 jam 25 minit untuk habiskan 10km. Ekceli kalau Mamoru tak tunggu aku sure dia punya timing lebih ok dari tu. Cik Eriey pun sempat potong kami last minit. Power. Power.
Selebihnya layan gambau gedik aku kat bawah ni :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...