KENGKAWAN

Thursday, March 21, 2013

Cuti pendek di Fraser Hill


Genap sebulan gambar ni diambil baru nak publish kat sini.. huhu 

Nih masa short gateaway ke Fraser Hill dalam dalam bulan February aritu. Spent cuti kat old banglow kat atas tu.

Dan siapa cakap Fraser Hill tak sejuk? Seriyes sejuk gila ok. Kami siap on heater 24 jam sebab tak tahan sejuk. 

Layan kan je cerita bergambar kat bawah ni:

Main lempar selipar. Best weh.. dah lama tak jadi bebudak. 

BBQ ni adalah terbaik. Yours truly yang marinate tau.. hihihi. BerBBQ dalam hujan sepoi-sepoi bahasa. Serrjuklkkkkkk...  Memasing lahap kambeng tak hingat.. nak panas kan badan katakan.. huhuhu

Antara menu dinner: Steambot.. Sangat berselera makan taim sejuk-sejuk ni..

Meriah kan deco makanan ni. Persis hotel tak? hahahahaha

BBQ in the making :)

Antara xtvt lain kat puncak Fraser Hill.. trekking ke Pine Tree Hill.. aku tak join sebab nak jaga hero-hero kecik :)


Starting point trek Pine Tree Hill
Yours truly punya gambar menempel musti ada sekali.. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...