KENGKAWAN

Thursday, April 04, 2013

BBIM day 4

Dah berapa hari asyik cerita pasal Brainy Bunch Islamic Montessori.

Aku suka. So, banyak lah cerita.

Amarr pagi ni macam biasa, excited je pegi school. Harap dalam kelas nanti dia tak buat perangai macam semalam : tak bagi abang Ariff dia berkawan. Nak conquer abang Ariff dia sengsorang. Haih.

Ariff memang abang yang baik. Taim makan, dia ambilkan makanan untuk Amarr. Taim main pun dia akan ambilkan toys untuk Amarr (kata teacher dia lah). So sweet kan abang-adik ni :)

Tapi kan kalau kat rumah tu asyikla nak berkungtau je. Kat tempat orang elok pulak bawak diri. Konpius mummy dibuatnya..

1 comment:

JaSmIn said...

so sweek amik makanan utk adik.. mcm dah big boy sgt kan..x dpt bayangkn..mgkin budak2 ni pndai sgt kt tmpt org berdikari... ;) semoga semuanya baik2 saja. awl2 lg akak dh ajar disiplin kt budak2 hrp2 smpai besar jd boy boy yg bijak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...