KENGKAWAN

Tuesday, April 02, 2013

Hari ke 2 pegi BBIM

Pagi ni pukul 5.30 pagi aku dah bangun. First thing aku buat, kejut Ariff & Amarr bagi minum susu.

Sementara derang minum, aku gi mandi dan bersiap. Habis solat baru aku angkut sorang-sorang gi bilik air. Alhamdulillah, memasing tak crancky pagi ni.

6.30 pagi semua dah siap pakai baju dan layan Nick Jr kat tv sambil makan roti.

Kul 7 pagi keluar rumah pegi BBIM. Ariff tak nangis pun. Amarr pun nampak excited. Maybe sebab abang dia ada, so dia takdelah rasa takut ke apa.

Settle urusan pagi ni. Semuanya dipermudahkan. Syukur alhamdullilah.

Comel je tengok dua beradik ni pakai baju hijau kuning :)

1 comment:

Hidayah Surea said...

Assalamualaikum, nak tanya.. you send your kids kat BBIM branch mana? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...