KENGKAWAN

Monday, April 01, 2013

Hiking kat Bukit Tabur East

Tak plan pun nak hiking weekend ni. Mamoru tetiba ajak pegi. Memula tu macam malas sebab baru lepas tutup booth Hijabfreak kat Ampang. Penat pun tak hilang. Mamoru pulak, ada ke pukul 1.00 pagi baru inform nak join trip ni. Aku "ok" kan je bila tengok dia dah beria. Yelah, selalu tu dia naik Tabur West je. Trail Tabur East dia belum pernah try. Aku pun belom pernah try.. Hihihi..

Kami hiking santai wong je. Banyak berhenti tunggu orang belakang dan berhenti solat. Total estimate time ke puncak ke-empat, just 1 jam 25 minit (puncak last yang kami boleh pergi sebab trek terputus sampai gaung pemisah ke puncak seterusnya)

Overall, Aku suka trek ke Tabur East ni. Best compare dengan Tabur West :)

Layan gambau je lah nah..
























No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...