KENGKAWAN

Tuesday, April 09, 2013

Pack baju jalan

Banyaknya barang nak packing. Bercuti dengan anak-anak buat aku rasa nak angkut satu rumah pegi sekali. Tapi perkara macam ni lah yang akan buat aku rindu bila derang dah besar nanti.

So, aD, better berhenti mengomel dan enjoy mix dan match kan baju yang derang akan pakai nanti. Coz you'll never get a chance to pack their stuff again when they grown up.

Malam ni kena siap packing semua barang. Esok balik keje nak terus gerak ke Cyberjaya. Tidur rumah adik no.2. Tinggalkan keta kat sana. Dekat sikit nak ke airport.

Tak sabarnya nak mendaki gunung Kinabalu lagi. Paling tak sabar nak buat via ferrata Low's Peak Circuit. Baru terasa gigil kepala lutut.. huhuhu.

Ariff & Amarr ikut sampai kaki gunung je. Derang stay dengan adik aku kat Kinabalu Park.

Ikutkan hati, aku nak je pikul derang bawak naik sampai Laban Rata. Tapi takut lah. Derang kecik lagi. Esp Amarr yang ada allergy history. Tanak lah amik risiko. Next time lah ya sayang.

Anw, naik Kinabalu amik masa dua hari je. Pastu, spend quality time dengan family :)

*****************************

P/s: Entry ni ditaip malam tadi. Haih, konon nak packing bagai. Satu apa tak sempat buat malam tadi. Syok melayan anak buah datang umah sampai lupa nak pack baju.. wuwuuuuwuu

1 comment:

Mrs weck said...

thanxie for the corns!!! wee..keep update!! have a safe journey!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...