KENGKAWAN

Thursday, May 30, 2013

Bersiaran dari rumah

Hari nih last MC.

Best betul duduk mengangkang kat rumah.. haha.

Takde apa yang nak dikemas arinih. Semua dah setel semalam. Sampai berdenyut-denyut bekas jahitan nih semalam. Nasib baik tak bleeding ke haper.. haha. Aku memang tak boleh duduk diam. Patutnya, lepas operate, kena terus masuk keje. At least duduk menghadap pc sepanjang hari tak lah penat macam duduk kat rumah. kan kan kan?... huhuhuhu.

Jap lagi nak keluar gi salon. I need to do something with my hair untuk kelihatan lebih gojes lagi hihihihihi. Pastu nak gi beli fresh flower. Untuk job Makeupfreak weekend nih :)


Senang nak spot mana satu epal Ariff dan mana satu Amarr punya. Ariff suka gigit keliling epal. Amarr gigit bersepah hihihihi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...