KENGKAWAN

Tuesday, May 21, 2013

Mothers & Teachers Day kat BBIM

First time sambut hari guru dengan Ariff & Amarr. Aku amik half day semata nak sambut sesama dengan Ariff & Amarr kat Brainy Bunch. Ada persembahan nyanyian nasyid dan lagu untuk Ibu dari kekanak comel ni. Amarr pun join buat performance. Ariff tertidur taim ni sebab tak sihat. 


Antara pot luck yang aku bawak

Buah fav Ariff & Amarr

Sandwich telur rebus. Nih je lah yang sempat aku prepare. Maklum lah, yours truly demam jugak tahem nih

Ariff baru bangun. Kesian anak mummy demam. Terpisat-pisat dia tengok aku datang melawat dia kat sekolah :)

Makan taim.

Beria Amarr makan nudget

Dah ada mummy, memasing tanak berenggang. Suppose derang duduk dekat meja dengan kengkawan lain..

Kesian budak ni.. demam.. jangkit dari mummy kan..

Kekanak riang..

Dapnyeeeerrrrr

Peace mummy








Sessi menari.. kemain lagi Ariff. Terus lupa demam


Dah makan, cuci tangan :)

3 comments:

JaSmIn said...

comelnye ariff dan amar

Mrs weck said...

ahh x sabarnya nk masukkan adam ke school

bluelight said...

Amar kidal ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...