KENGKAWAN

Tuesday, May 21, 2013

Perkara yang aku tak berkenan kat orang perempuan

Suka bawak terlalu banyak beg pegi keje: Handbag kat bahu, another handbag sangkut kat lengan plus  paperbag lagi. Ngaper la tak pakai satu beg besar bubuh semua barang.

Nampak line spender bila pakai seluar atau skirt ketat. Sampai orang boleh agak spendar tu murah or Mahal.. huhu.

Malu oke. Esp kalau spender tu longgar dan senget sebelah. Buruk nauu rupanya. Pesal la tak pakai underwear yang ala-ala short or pakai g-string terus.. huhu. Note: Spender ada life spam jugak tau. Agak-agak dah longgar tu tukau ler baru. Spender longgar akan menyebabkan seluar atau kain korang terselit celah bontot esp bila duduk terlalu lama.

Pakai color block dress. Jenis yang bila aku tengok rasa macam muka aku naik biru merah tahan malu. Itu baru aku yang menengok. Yang memakai pulak? Memang tahap konfiden korang tinggi kan? Honestly, pendapat aku, fesyen kaler blocking hanya sesuai untuk orang yang cantik sahajor. No offense.

Jenis yang terpusing-pusing kepala hayun rambut macam iklan syampoo. Perasan comel la tu. Habis orang kiri kanan belakang berbirat muka kena libas dengan rambut korang (kes berasak dalam lrt) Kena pulak rambut yang tak cuci tiga empat hari.. hohoiiii.. hapak ok.

2 comments:

Biqque said...

on top of the panty lines, kena plak seluar or skirt tu kaler putih! fail to the max!

Anonymous said...

kihkih..lawak yg kibas rambut tu,smbil jln smbil goyangkan rambut..
tp sy pun bwk beg lbih dr 1...beg susu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...