KENGKAWAN

Tuesday, May 28, 2013

Standard Chartered Fun Run & PCP

Layan gambar je lah.. semalam dah intro.. hahaha..

Nama pun fun run.. jadi kena lah FUN..

Terlebih FUN namanya ni.. orang lari, dia melompat-lompak pulakkk

Cantik view putrajaya ni..

Lari ayam ada, lari anak ada, lari gedik ada (weols la tu)

Minum siap duduk-duduk lagi kat water station 

Ini dah jadi macam port wajib untuk bergambar

Finishing line

Habis run terus gerak gi breakfast

Makan taim.. tambah balik lelemak yang dah terbakar tadi.. hihihihihi

Team yang join lari

Kemain besar lagi gelak.. sampai nampak gigi yang besar-besar itteww

Kat PCP.. rehat jap kat kids room.. aircondgggg

The kids yang dihantar oleh uncle Ujay ke sini.. :)

Adam & Arfan

Dalam berhepi, anak tak boleh tinggal oke.. 

Climbers cilik

Amarr yang snap gambau ni


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...