KENGKAWAN

Tuesday, June 25, 2013

Morning

Oh.. dah tengahari ke?

Ahkak tak perasan. Draf entry ni dari pagi. Meeting punya pasal terus tergendala nak publish. Habis meeting je dah tengahari..huhu.

Abaikan gambar cover kat atas blog ni. Konon nak edit malam tadi. Tapi ahkak tertido depan laptop. Kelautt la hasilnya.

Anw, nak gi cari kedai yang boleh fix tali gelang? Or ada sesiapa yang pandai buatkan? Boleh tolong? Tolong berbayar la oke :)

Gelang favorite aku ni. Takde sesiapa kasi pun. Aku beli sendiri. Beli masa tahun 2006 dulu (yang kecik tu. Yang besar sikit kat sebelah tu aku baru beli tahun ni).  Tatau lah batu apa..hihi. Murah je pun. Tak sampai seploh ringgit harga dia. Tapi sentimental value memang tinggi. Gelang peneman setiap trip gunung yang aku pergi :)

Haih. Mana ya nak hantar baiki?

1 comment:

shay said...

baiki sendiri je la... tapi kena cari la tali dia tu dulu... kalau duduk area selangor atau kl, tak silap kat pkns shah alam ada kedai kristal boleh try tanya kat situ dia baikikan ke tak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...