KENGKAWAN

Tuesday, June 11, 2013

Tukar line provider

Im changing my phone service provider. Yes, again.

Previously Celcom.
Current Digi
Now changing it back to Celcom.

Pulang ke pangkal jalan.

Maxis or lain-lain tak try pun sebab for sure tak dapat roaming kat area ofis Mamoru. Syian dia bayar line Digi almost a year tapi tak boleh guna masa kat tempat keje. Dah la hampir semua masa dia spend kat situ.

Oh.. updating blog maybe take times sikit untuk sehari dua ni. Hapdet guna phone kan...

Unless, aku sanggup berebut laptop and iPad dengan Ariff & Amarr.. huhu.

P/S: No aku still sama okay.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...