KENGKAWAN

Thursday, July 18, 2013

Birthday presents

Masuk je ofis semalam, nampak kotak-kotak hadiah atas meja. Dari ofis mates. Thanks korang. 

Pukul 10 pagi, dapat flower bouquet pulak. Dari Ariff & Amarr. Nama Mamoru takde pulak ditulis atas kad. Rupanya, present dari Mamoru datang berasingan. Delivered by hand oleh Mamoru jauh dari Melaka. Thanks b, sudi drive balik KL malam tadi :)

Thanks to adik-adik yang memeriahkan waktu berbuka malam tadi semata nak celebrate birthday aku.

Thanks semua yang hantar birthday wishes.

I'm touched.

Flower bouquet from Ariff & Amarr, presents from my ofis mates.

This one from Mamoru. Tak sempat wrap katanya. 

3 comments:

tenku butang said...

waaaaaaaaaaaaaa.. syoknyaaa!

hai.. salam kenal,
follower no.272
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Mrs weck said...

ohh..sedeyyy..xdpt join!! Adam masih semput n aku xde keta nk kesana.. :'( Ampunnnnn kak..tapi aku da wish kat Fb bersama adik beradik yang lain.. walaupun umur nampak banyak..tapi menten kecik comel kau tu..saayangggg kau sgt!! Love you along..semoga panjang umur n murah rezeki selalu ye..*kurang2 kan sensitip tau! Aku syg kau selamanya!!!!!!!!!!!!!!

Eliss Mie said...

happy belated bday ad :) special hadiah tu lagi special bila hubby sanggup trn kl tu di hari bahagia kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...