KENGKAWAN

Monday, July 29, 2013

Melayan Amarr merajuk

Uols, abaikan kalau terperasan satu gambar ahkak yang tak semenggah kat blog ni. Bukan ahkak yang upoad oke. Ahkak sekarang dah ada assistant cilik yang akan update FB atau blog ahkak e.g.,  upload gambar, video, status, whatapps, etc dalam bahasa yang sukar difahami.

Tak ingat bila gambar seksi ahkak pakai singlet dan boxer tengah menonggeng baikkkk punya di ambil oleh  paparazi cilik. Tskkk.. Rasanya dah few days jugaklah gambar tu terpublished dalam blog ni. Haih.

Ekceli tu gambar akak tengah memujuk Amarr yang menangis pastu menyorok masuk dalam khemah toys dia.

Bawah ni gambau situasi sebanar yang berlaku.

Ahkak dah letak password kat henfon ni. Hopefully takde lagi gambar seksi ahkak terlepas ke fb atau blog ni... huhuhu.

1 comment:

Ayang Noorainie said...

hahhaaaa..sooo funny...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...