KENGKAWAN

Wednesday, July 17, 2013

Officially 34 today

17 July 1979 - 17 July 2013

Yeah. Makin menginjak ke angka 40... hahaha. Apa ada pada usia. Yang penting hati muda, badan sihat dan muka pun cas awet muda juge.. hahaha, bajet tanak kalah.

Wish? Semoga orang yang aku sayang semuanya hepi dan bahagia selalu. Eh, bukan sepatutnya wish untuk diri sendiri? Mana-mana lah. Tak kisah.

Birthday jatuh pada 8 Ramadhan. Nan hado celebrate segala. Ada pun ahkak sengsorang ditemani hero-hero kecik. Hadiah pun nan hado juga. Tak penting. Aku belikan double A hadiah ada ler. Beli khemah kecik bentuk circus. Suka bebenor dua beradik tu. Siap nak tidur dalam tu. Ikut kan aje. 

Layan rock kapak on my birthday sambil buat keje ofis di tengah malam buta. Best sangattttt.. *letak dedua tangan kat bahu, mata ke atas*




Note: Syukur alhamdullilah, masih bernyawa hingga ke hari ini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...