KENGKAWAN

Tuesday, September 17, 2013

PCC

Mamoru dah gerak balik Melaka subuh tadi. Haih. Tak cukup 3 hari spent sesama. Misses him already.

************************

Minggu ni aku tak payah masuk opis kat KL. Spend masa attend kelas kat Academy Bangi

Tak sure macam mana aku nak sumbat benda lain dalam kepala ni bila yang sedia ada rasa macam overloaded. 

Haih.

Bersedia je lah untuk paper 1 & paper 2. Sendiri yang ask for it. Sendiri tanggung la.

Exam dalam bulan November rasanya. Kena pass dedua paper ni kalau nak ambil paper 3 & paper 4 tahun depan. Harap aku dapat habiskan PCC ni by end of next year tanpa perlu repeat paper.

************************

Ariff tak sihat dari malam tadi. Asthma.

Malam tadi dah bagi ventolin guna aerochamber. Pastu ok.

Subuh ni dada dia wheezing lagi. Bagi ventolin tapi still wheezing.  Breathing pun ikut mulut maybe sebab hidung tersumbat. Flu. Degup jantung laju. Macam orang marathon.

Kena put on stanby mode. Haih.

This week sure hectic. Nak juggle dengan kelas dengan anak tak sihat lagi.

Permudahkan lah ya Rabb.

Semoga Ariff cepat sembuh. Mommy sayang Ariff & Amarr.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...