KENGKAWAN

Friday, October 04, 2013

BBIM graduation day's fee

Rasanya sesiapa yang hantar anak kat pre school camni memang kena bayar fees untuk graduations day walaupun anak kita belum graduate. 

Per child RM130. Since anak aku 2 orang, haaa kira lah.

Kos ni tak termasuk jubah grad untuk Ariff RM36. Amarr tak perlu jubah tapi kena cari costume untuk dia punya persembahan... of which coz kena kuar duit jugak kan.

Tanak join tak boleh ke cikgu? Anak saya belum grad kot :This thing is compulsory katanya.

Fees ni buat aku teringat masa konvokesyen aku dulu. Sama je kos nya. Tssskkkk...

Worst is, I can't join this expensive event and watch  my son's performance. Aku ada exam hari tu! Uwaaaa...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...