KENGKAWAN

Thursday, October 17, 2013

Esok last kelas

Esok last kelas. Tatau nak hepi ke tak. Wish nak duduk dalam kelas ja sampai tarikh exam. Tapi apakan daya. Kena masuk ofis. Hampir seminggu tak masuk ofis minggu ni. Confirm berdarah mata nak clearkan email.

Nasib baik pasni boleh apply 2 hari study leave. Which tak termasuk dalam annual leave. Selamatttt. AL aku tinggal berapa hari je lagi.. huhu.

Di saat AL nyawa-nyawa ikan ni boleh pulak member hantar invitation ke gunung Chamah. Geremmm je dibuatnya. Pakkal cuti aku tak cukup. 

Sokay beb sokay.

Nak belek jadual jap. Nak buat daypack gunung Angsi yang tertangguh aritu. Haih.



oh running vest Adidas dah dapat. mine kaler pink. yeah, 'aD is all in' katanya. thanks cik aisya coz tolong collect untuk iols :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...