KENGKAWAN

Thursday, October 31, 2013

I got lump in my breast

Rasa macam baru je pertengahan tahun ni aku buat minor surgery untuk buang lump kat bawah armpit.

Still terasa lagi ngeri dengar bunyi blade hiris kulit walaupun taim tu aku under local anaesthetic.

Thot I won't be going through this again coz result lab tentang lump tu is not cancerous. It's just contain fat.

This few days pulak aku notis something else. Ada something different kat breast aku.

Tadi pergi klinik. Doktor cek dan confirm kan ada lump kat breast sebelah kiri.

Doktor bagi surat refer ke specialist.  Dia siap bagi dua nama breast surgeon kat Pantai Bangsar untuk aku pilih. Already set up appointment with one of them.

Ada sorang colleague terbaca surat refer doktor yang aku letak atas meja. Muka dia macam nak nangis bila pandang aku.

Haih. Ni yang aku tak suka ni.

Its not confirm yet. I don't want to semakkan kepala. Most important,  I don't need sympathy.  It makes me weak. I need support not sympathy.

Please lah.

Haih.

****************************

All I want to do now is to enjoy my life. Every single day of my life.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...