KENGKAWAN

Wednesday, October 16, 2013

My marathon list

Exam makin dekat. Haih.

Dalam kelas tadi lebih pada prep-class. Recap dan focus pada latihan je. Sikit lagi nak migrain tengok beratus-ratus soalan latihan. Siap ada homework lagi kena siapkan untuk esok! Kejam sungguh lecture ni. Tapi I like her so much.. hahaha. Thanks for the tips and ilmu sensei!

Anw, just nak update my marathon schedule setakat ni:

Adidas King of The Road : This Sunday, 20 Oct
Salomon X-trail : 10 Nov
Penang Bridge : 17 Nov
Petzl Trail Night Run : 28 Dec

Hmm.  Tak sure kalau ada marathon lain yang aku lupa nak masukkan kat dalam list ni. Kalau takde yang lain, Petzl Night Run ni akan jadi marathon penutup untuk tahun ni. Cool eh?

Pastu, looking forward for next adventurous xtvts in 2014 pulak.

:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...