KENGKAWAN

Wednesday, October 23, 2013

Terapi

Balik dari ofis tadi straight ke Gardens, Mid Valley.  Merambu sengsorang. 

Plan nak cari barang outdoor. Tapi banyak yang takde dari ada. Sudahnya benda lain yang dibeli. Haha.. alasan nak shopping kannn.

Eniwei, best. Terapi yang sangat berkesan. Kaki sakit berjalan pun takpe, senyum tetap sampai telinga.

Balik rumah, Ariff ajak layan dia menari pulak. uwaaa.. dengan kaki sakit ni.

Ariff buka lagu Gentlemen Psy, tapi menari ala Gangnam. Asyik nak meniarap bawah kelangkang aku ja. Amarr pulak kejenya nak gigit bontot aku.. asal bontot aku bergoyang je, dia dah stanby kat belakang.. aduyai. Failed.

Aku je yang beria menari ikut step. Haih. Out la camnih. Tak boleh audition untuk So You Think You Can Dance.. huhu

Anw, thats another therapy for tonight.  The kids really made my day.

Right, ahkak penat gila malam ni. Skip study, aci la eh.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...