KENGKAWAN

Wednesday, December 11, 2013

Gogonyzer official jacket

Supper dengan Chua malam tadi. Semata nak amik Mamoru punya Evergreen membership card yang Chua pinjam aritu.

Evergreen tengah buat sales barang-barang outdoor. Since banyak equipment outdoor yang dah hilang (kes member pinjam tak pulangkan..haha), terpaksa la beli 

Lunch hour ni nak lari sekejap ke Evergreen Taman Midah. Carik stove dengan flysheet :)


Wearing GGogonyzer's official jacket (katanya)

Gwiyomi. Haha.

Hm.. Chua punya "glowing" overshadow gambar ai ok. Heart attack teruss.


Mamoru punya Evergreen Membership card. 


Oh tajuk cerita ni tentang jaket official Gogonyzer. Lari tajuk pulak.

Santek tak? Jaket Adidas ni? Bersungguh team Gogo push suruh beli jaket ni. Memula tu macam tak berkenan. Lagipun aku banyak gila jaket kat umah. Tapi bila dah pakai rasa macam shomel ja.. macam shomel ja.. terus beli.. hahaha. Layankan je lah.



Aisya with her jacket

from left, Afzan, Kay & Chua


Mamoru & me

Team Gogonyzer ni memang gila-gila sikit. Obses dengan group photo (macam aku laa haha). But they're the best! Always make my day :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...