KENGKAWAN

Monday, December 30, 2013

Last weekend in 2013

Weekend kali ni penuh dengan aktiviti penutup Gogonyzer untuk tahun 2013.

Start dari Sabtu pagi, spent masa kat Tasik Permaisuri. Jogging dengan Mamoru & double A. Pastu teman derang main kat playground sampai tengahari. Nih kira rasuah jugaklah sebab malamnya aku kena tinggalkan derang dan pegi Putrajaya Challenge Park (PCP).. hihi.

Sabtu malam ada Petzl Trail Night Run marathon kat PCP. Kul 7.30 malam dah stanby. Marathon habis pukul 11 malam camtu.

Ahad pulak, pepagi pegi PCP lagi. Ada Uphill Speed Run. Pecah rekod okay, iols dapat 2 medal. Satu finisher medal, satu lagi  winner medal!! Trek uphill memang hazabbbbb. Tapi sangat best.

Ahad petang, balik dari PCP terus bawak double A swimming kat pool bawah rumah. Kali ni iols sekali terjun dalam tu. Badan penat berlari memang best bawak berendam. Sampai kecut-kecut jari memasing mandi kolam..hihi. Ni pun kira rasuah jugak sebenarnya.. dah puas treat diri sendiri, anak pun kena bagi treat juga. Baru fair :)

Thats it for my last weekend in 2013. Later baru update dengan gambar.

Banyak entry tertangguh. Nak kena publish sebelum masuk tahun baru. Malam ni memang kena upload secara besar-besaran.. hahaha.


with my Uphill Speed Run winner medal! Tempat ke-8 dari lebih 50 contestants.


Petzl Trail Night Run. 


Swimming with kiddos

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...