KENGKAWAN

Thursday, December 05, 2013

Midnight movie

Layan movie pukul 12.30 malam. Tak sampai setengah jam tengok movie, movie pulak yang tengok aku. Gila mengantuk. Aku bantai tido sampai movie habis. Mamoru ja layan sorang. Balik rumah pukul 3 pagi sambung tido lagi. Ada masa 2 jam ja untuk tido. Mateylah rabak mata ahkak yang shomel ni.

Esok ada preview Big Bad Wolf from 12pm to 8pm. Only those with preview pass sahajor boleh masuk. Merasalah masuk sehari awal dari orang lain. Harap sempatlah menyinggah ke sana lepas settle urusan kat Subang & Permaisuri.


Nan ado orang kat hall ni. Nak Tergolek terlentang pun boleh.


Krismas tree kat mid valley tak cantik

With Mamoru

Pose gigih dengan heels 4 inci. Tak sedar kaki still sakit penangan trek Rajah aritu

Layan je lah. Bila aD dah start bergambar memang tak jumpa fullstopnya


Lupakan diet atau healthy food untuk seketika.

Nak collect preview pas kena ada badge ni. I got this badge masa BBW last year. Panjang Q nak dapatkan mender ni hokay.

The preview pass.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...