KENGKAWAN

Wednesday, December 31, 2014

Selamat Tinggal 2014



Sejauh mana dapat kita berlari
Sejauh mana dapat menghindari
Dari kerinduan bila berjauhan
Sering datang di mataku

Deburan ombak mengganti suaramu
Nyanyian camar lagu untukmu
Tapi aku sepi hilang pengganti
Hanya tinggal dalam penantian abadi

Kasih sayang tiada erti
Bila membakar diri sendiri
Apalah kerinduan andai tiada..
Kesetiaan

Di batas ini kita berdiri
Basah matamu mengharu hati
Ini pengorbanan ini ketentuan
Apa yang kini ku miliki bayangmu



Year End BBIM Concert

Throwback.

Ariff & Amarr join buat performance for BBIM year end concert.

Ariff seems having fun singing & dancing. Tapi Amarr still having hard time coz dia agak reluctant nak join the rest of the kids walaupun dia tahu semua steps & hafal semua lirik.

Takpa Amarr, next time boleh try lagi ok :)

Cuti2 @ Melaka

Throwback during my step sis wedding aritu.

Banyak Throwback entry hari ni. Habiskan stok entry 2014 since esok dah masuk tahun baru :)

Photos taken kat Pengkalan Balak & Teratak Jeram Perdana :)

Hangout

Throwback last week jugak.

Spend time habiskan cuti CUS-Tak-Jadi dengan jalan2 perabih duit.

Kenduri doa selamat @ Syah's house

This was last Saturday punya event. Attend kenduri doa selamat kat Kg Pasir, Ampang coz my running partner, Syah nak pergi tunaikan umrah esok (1 Jan 2015).

Happy to have a wonderful young man like him as a friend. Orang baik2 susah nak jumpa nowadays.

Semoga tenang dalam menunaikan ibadah dan selamat pergi & pulang ya!

That's Kay, me & him in the pic :)

Kiddos @ the Zoo

Ariff nak sangat pegi Legoland. Tapi cuaca sekarang tak berapa best. Kang, instead of main kat theme park jadi spending the whole day dalam hotel main scrabble.

So pujuk dia dengan Zoo. Itupun just spend tak sampai 2 jam kat dalam Zoo. Pusing tak sampai satu round pun.

Once musim hujan ni reda, kita pergi Legoland ok, mommy promise.

CUS Legend yang tak jadi

Trip cancelled due to bad weather, banjir, tanah runtuh, balak tumbang, air sungai naik, etc.

Gambar sekitar Pengkalan Trojan, Tasik Temenggor, Jeti Pos Kemar & Kg Lerlar.

Seems like next year je aku grad G12 nih. Takpa, sabar. I've waited more than 9 years for this. Apa lah sangat setahun lagi kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...