KENGKAWAN

Monday, January 27, 2014

Mission day 4 : Burden Run 10km

Ada burden run kat Universiti Malaya. First 5km lari free body macam biasa. Next 5km kena lari sambil pikul guni pasir. 

7kg guni pasir untuk peserta wanita. 10kg untuk peserta lelaki.

Dah plan sesiap dengan team marathon untuk lari dengan bersungguh-sungguh untuk 5km pertama. Halfway lagi ikut suka lah nak jalan ke apa.. hahaha.

My best pace untuk running kali ni 5.50mins per km. Gila laju.. hahaha. Maybe sebab first 5km banyak lari downhill. Or mungkin sebab kali ni Ghost (kasut baru) beraksi.. hahahahahahaha.


Race start pukul 7.30 pagi.

Barisan guni pasir untuk dipikul

Kat KM 7.3

Kasi tambah power sikit.. haha

Model Perskindol

Chua kena jirus air. Hepi belated birthday!!

Chua yang basak kuyup dengan secawan air. 

Iols yang turut basah kena jirus oleh Chua. Sakit hati kite. 

Geng marathon yang gegila semuanya

Last 3km memang berPosing ajelah kejenya

Kompleks Sukan UM

Dah lari lebih 10km masa sampai sini

Memasing beriya kat finishing line. Nak bergambar je lebih.

Collect goodybag. Finisher medal & finisher t-shirt

Pose selfie wajib

Team Adidas + Brooks + Sketchers

Muka hepi dah tamat tempoh hazabb pikul guni pasir. Ikutkan takde lah hazab mana. Haversack yang selalu pikul bawak masuk hutan lagiiii berat.

Pose cheerleaders. 

Kembali ke zaman sekolah. Minum kat lori Milo

Carbo loading session

Dengan guni pasir

First medal untuk 2014. More to come!

The route

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...