KENGKAWAN

Friday, January 17, 2014

Cuti yang agak slow

Hari ni sepatutnya aku berada kat puncak gunung Besar Hantu. Tapi last minit kena kansel sebab Mamoru kena keje the whole weekend. So, tak ada orang nak jaga double A. Sedih.

Nampaknya lambat lagi jodoh aku dengan Gunung Besar Hantu ni.. haha.

Spent pagi ni dengan jogging 10km. Selalu jogging sorang ja. Hari ni my sis Ain & Chua willing temankan.

Tapi tak cukup 10 km. Dapat 9.98 km ja. Tak cukup 20 meter. Chua punya pasal la ni (saja salahkan Chua).

Petang pulak habiskan masa dengan double A kat swimming pool.

Haih. Esok nak buat apa eh. Tak bestnya cuti panjang camni bila takde plan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...