KENGKAWAN

Sunday, January 05, 2014

First jogging di tahun baru

Jogging sengsorang bertemankan Suunto, Note 2 & earphone. Layannn. I love my spibelt. 
Sangat mudah angkut henfon segala bagai (tetibe..huhu) 

Konon nak jogging tapi dah macam buat marathon je aku rasa.. haha.

10.38km! 7 kali pusing tasik Permaisuri. Non-stop pulak tu. 

Kejar masa sebenarnya. Mamoru nak pegi Sg Chilling pukul 9 pagi dengan kengkawan dia. So, aku kena take turn jaga double A. Tu yang beriya aku lari seberapa jauh yang boleh sebelum pukul 9am. Tak sangka pulak boleh buat sampai 10km. Mamoru siap gurau:

Mamoru: Straight 10km? Sure tak sempat orang kat situ nak ngurat sayang.

Aku: Confirm tak dapat. 



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...