KENGKAWAN

Thursday, January 30, 2014

Hepi holidays folks

Aku dah start cuti hari ni. Gedik kan.. haha.

Tengah berkira-kira bila nak balik kampung ni. Most probably aku drive balik dengan the kiddos ja. Mamoru kena keje taim cuti ni. Network migration katanya.

Cuti-cuti jugak, training tetappp kena buat. Confirm orang kampung pelik tengok aku sengsorang berlari merentas desa.. hahaha.

Tapi tak tau lah mcam mana nak bagi masa sebab wiken ni cousin aku kawen. Majlis buat kat rumah nenek. Kena la turun padang tolong apa patut.

Tengok lah nanti.

Ghost in action!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...