KENGKAWAN

Thursday, January 23, 2014

Mission day 1

Lesson learnt.

Bazir masa hampir 20 minit untuk balik rumah dan tukar baju. Haih.

Sepatutnya dari ofis lagi dah ready dengan running attire.  So bila sampai ja Permaisuri boleh terus start lari.

Rugi. Rugi. Kalau tak sure sempai habiskan 10km petang ni.

Burn 279kcal only


6.50pm dah gelap. Tasik Permaisuri pun makin sunyi. My friend suggest train time malam. Tapi aku tak rasa selamat untuk perempuan lari sengsorang waktu malam. Dah la badan aku ni kecik ringan. Senang orang nak angkat. Ngeri pula bila bayangkan orang tarik masuk van bawak lari.. uwaaaa. 


Kalau tak bazir 20minit kat rumah sure dapat complete 10km kan. Dapat buat 5.83km dalam masa 46 minit. My best pace today 7.31 mins per km. Gooood *pat own shoulder*.. hahaha

Takper la. Untuk day 1 ni boleh bagi excuse kat diri sendiri. Pasni kena stick to jadual.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...