KENGKAWAN

Saturday, January 25, 2014

Mission day 3

Ada improvement.  I like. Best pace so far 7.11mins per km.

If I could maintain 7 mins per km for marathon pace, that would be great.

We'll see how it goes. Still kena training lagi.

Tadi ada sorang runner approach masa aku tengah lari. Masa first time dia tegur, aku antara dengar dengan tak sebab aku pakai earphones kan. Lagi pulak taim tu aku tengah lari uphill. Nak bernafas pun terputus-putus, inikan pulak nak berborak kan.

Kali kedua dia tegur, masa aku dah nak abis lari. Borak pasal marathon ja. Borak sambil berlari.. haha. Nice guy. Full marathon punya orang. Tengok badan pun dah tau.. haha. Dia ajak aku join team dia buat LSD (long slow distrance) next week. Great. Ada geng.

Esok ada Burden Run kat universiti Malaya. Lari bawak guni pasir. Distance 10km.

:)

Cooling down session

Chin ups

Hold.. hold..haha

Running & hiking buddies

Team Gogo

Total distance pagi ni 11.26km. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...