KENGKAWAN

Wednesday, February 05, 2014

Deco CNY

Last minit punya deco. 

Itu pun nasib baik aku ajak Nana tolong buat. Kalau tak memang takde deco CNY tahun ni. 

Aku bab-bab yg membabitkan kreativiti tanpa kos ni memang sukaaa la sangat. Tapi tunggu aku free la. 
Replika mercun dari angpau. Teknik gulung dan lekat ja. Bunga tu aku cabut dari bakul hamper yang weols dapat. Jimatttt.


Mercun kat dalam ofis. Asal boleh ja. Nih pun buat last minit sebelum cuti CNY last week. Semua dah start cuti. Kalau buat ramai-ramai sure semenggah sikit rupa dia. 


Angpau pagi tadi.. haha. Boleh buat lunch kejap lagi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...