KENGKAWAN

Tuesday, February 04, 2014

Mission day 12

19.95km LSD. Hazabb nak habiskan 20km dalam keadaan cuaca petang yang panas terik dan kering. Lari sengsorang pulak tu. Angin pulak penuh dengan habuk dan berdebu. 

Rasa penat kali ni memang lain macam. Kulit pulak rasa terbakar ja. Lepas mandi pun still muka rasa panas macam orang demam.

Tobat aku tanak buat LSD taim petang camni. Kalau EZ run takpe. Itu pun max 10km ja. Next LSD aku nak buat taim malam atau pagi ja!


Total kalori burn semalam. First time cecah seribu.

Plan asal nak buat 25km. Tapi mmakk tak mampu noks. Cuaca panas membunuh. Pasrah ja dengan timing yang kelaut ni.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...