KENGKAWAN

Wednesday, February 12, 2014

Mission day 20 & 21

Day 20 (semalam)

Still resting. Tak berani nak lari. Tak yakin dengan performance kaki. Takut injured. GBH aritu dah guna kaki sepenuhnya. So, tak berani nak amik risiko.

Day 21(hari ni)

Selepas 4 hari skip training. Hari ni buat 9 km ja. Test marathon pace speed. Still tak puas hati dengan performance sendiri. Haih.

Bawah ni comparison antara aku punya pace dengan Khai (my pacer for Malaysian Women Marathon). Stress aku tengok. Jauh beza ok.

Tinggal 31 hari je lagi sebelum race day. Haih.

Log ni aku amik dari Khai punya instagram. Minggu lepas punya log.
Distance : 9 km
Timing : 49 minit
Average pace : 5 minit 26 saat per km (Laju beb!)



And this is mine petang tadi.
Distance: 9 km
Timing : 1 jam
Average pace : 6 minit 49 saat

Beza 11 minit. Gila lah. Jauh gap. Nak kejar 11 minit ni bukan senang.  

Stress! Stress!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...