KENGKAWAN

Monday, February 17, 2014

Mission day 25

Hari ni sepatutnya rest. Tapi aku lari jugak.

So, rasakan. Buat 4km ja dah rasa separuh nyawa. Padan muka.

Aku rasa, aku dah capai tahap kritikal dah ni. Risau pasal performance sampai training non-stop. Lebih extreme,  siap list down semua makanan yang aku amik untuk breakfast, lunch etc. Tak penah aku jadi macam ni. Particular bab makan.

Habis lari maghrib tadi, ingatkan nak dinner buah ja. Tapi kesian lak kat double A. Takkan derang pun nak ikut diet aku.

So, masak mee goreng. Masak banyak pulak tu. There go my diet.. haha.

Esok nak rest ke tanak? Dah janji dengan Afzan nak lari 10km. Camne?

Haih. Contemplating.

Jangan degil aD. Better rehat esok. Jumaat ni nak buat LSD lagi.

Haih.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...