KENGKAWAN

Monday, March 24, 2014

Daypack trip to Bukit Kutu at Kuala Kubu Baru

Trip lepas rindu masuk hutan. Line up just 3 orang. Ad, Arina & Am.. haha, nama pun semua lebih kurang je bunyi. Tak ramai pegi. Jadi lah kan. Janji ada teman.

Naik satu keta ja dari K L. Pukul 7 pagi aku gerak fetch Arina & Am pastu ikut jalan lama ke Rawang.

10.00am Parking kat Kg orang asli Pertak
10.30am Start hiking
2.00pm Sampai puncak
4.30pm Turun
6.30pm Sampai semula ke parking

Memula decide nak ke sini memang agak risau:

First sebab aku bawak 2 newbies. Am aku tak risau sangat sebab dia runners. Arina je yang agak slow. Tapi nasib baik semangat dia kuat.

Second sebab aku dah almost 8 tahun tak pegi Bukit Kutu. Takut lupa trek. Lucky ingatan ni kuat.. haha. Trip adelah success!

Layan gambar je lah

3 comments:

Andy said...

TEBING TINGGI BACKPACKER
MOUNT GUIDE SERVICE
ALL OVER MOUNT
ANDY 017-9997790

Chee Siong Ng said...

Lain kali pergi hiking/jungle trekking atau apa apa outdoor activity, boleh saya tag along?

Nad Khalil said...

u have a very good sense in taking pictures.love the angles..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...