KENGKAWAN

Wednesday, March 19, 2014

Life back to normal - No?

I found out that I just can't stop running. Mau tak, sepanjang 50 hari lepas rutin aku hari-hari asyik lari ja. Now aku tak boleh duduk diam. Asyik fikir nak lari.. hahaha.

Badan dah pulih sepenuhnya. Amik masa 3 hari jugak lah untuk recover. First time lari long distance kan.

Ikutkan hari pertama lagi dah ok. Dah boleh buat recovery run at least 10km. Kaki takde problem. Cuma pinggang sebelah kiri sakit sikit. Tak sure kenapa. Kena google dan cari solutions untuk avoid benda ni jadi lagi.

Weekend ni ada trip ke gunung Rajah. Tapi last minit macam ada pertukaran ke Nuang. Not sure. Kalau Nuang, macam malas.. haha. Last year, 2 kali aku panjat Nuang tak sampai puncak. Give up.. hahaha. First time tak sampai sebab sweep member. Second time sebab aku kena sengat lebah. Menci.

Lets plan for BBQ je lah. Lepak tepi sungai.. Carbo-loading.. lagi best kan?

My next run (in planning):

Kenaboi Trail Run 10km
Kenaboi Adventure Race 18km
Deuter Trail Marathon 10km
Firefighter Half Marathon 21km
Melaka River Full Marathon 42km
Penang Bridge Full Marathon 42km
MAEPS Trail Marathon 18km
Apa lagi?.. haha tak ingat. Banyak sangat

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...