KENGKAWAN

Tuesday, March 04, 2014

Mission day 39

No running again.

Still on mode demam. Kiddos too down with fever. Not good. Cuaca also not good.

Rasa macam jerebu ni dah jadi macam kejadian tahunan. Mesti ada. Tahun lepas pun lebih kurang taim camni gak jadi kan?

Ada dua main event yang aku risau kena pospon. Brooks Half Marathon minggu ni dengan aku punya 1st Full Marathon minggu depan. Kalau kena pospon pun bagus juga. Boleh training lagi. Rasa macam tak cukup ready untuk full marathon. Training pun langkau- langkau.

******************************

Tadi Ariff request aku belikan baju taekwando untuk dia.

"Mommy,  my friends at school semua pakai baju taekwando. Saya nak baju taekwando.  It's white baju with white pant and rope and badge. Mommy pergi la beli baju taekwando"

Aww.. cair dengar dia describe the taekwando baju.

Tuesday is his taekwando day. And tomorrow is Tuesday.

WhatsApp with his teacher just now. She said the uniform cost RM85. Darab dengan dua jadi RM170. Of Coz Amarr pun kena ada satu.

Ok sayang, request granted.

Janji both of u belajar sampai dapat black belt. Don't stop half way.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...