KENGKAWAN

Friday, March 14, 2014

Mission day 50

1 day left before race day...

Haih.

Jerebu masih menggila. Memang kena ada magic untuk hilangkan jerebu Ahad ni.

There goes my effort for 50 hazabbb days.. hahaha.

Lari dan lari dan lari.. dan? Nothing.

Tapi kalau race ni di teruskan dalam keadaan berjerebu camni pun belum tentu aku join. Koser la nak bertarung dengan sesak nafas nanti. Tak pepasal kena masuk wad sebab bronchitasis lagi macam tahun lepas.. tskkk.

Tapi takper,  lets look at the bright side of it. I should be very happy ekceli. Sebab training ni buat badan sihat. Improve aku punya long distance run.. most of all.. I got a firm flat abs! Enough to make my lady colleagues jealous.. haha. Siap ada yang sengaja raba-raba perut.. geli ok. Last orang raba perut aku taim aku pregnant ja.

Apapun, lets just wait and see.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...