KENGKAWAN

Friday, April 04, 2014

Rumah baru

Lama gila tak update tentang rumah ni.

Lepas discuss dengan Mamoru few months ago, kita orang decide untuk suruh ayah duduk kat rumah tu.

Aku tak nak sewakan. Malas nak layan masalah dengan penyewa. Semak. Better suruh ayah sendiri duduk situ. 

Grill, lampu, air & letrik semua dah siap. Kata ayah, maybe dalam bulan ni dia pindah masuk. 

My sis suruh buat house warming or kenduri. That one depends pada ayah & my stepmum. Aku malas nak nak tunjuk muka kalau kenduri kendara macam ni, boleh?

Pic bawah courtesy dari adik no.6. Aku tak balik time ni. Ada Kenaboi Race kat Jelebu.


My dream nak buat outdoor climbing wall kat laman tepi rumah ni kena pospon lah. Or kalau ada rezeki lebih, nak beli rumah lain yang dekat dengan area town. Then buat wall climbing kat situ.


Adik no.6 & my stepsis cuci tingkap. 


Adik no. 2 & wife pun turun sama


My stepmum in action


My nephew Adam pun rajin main air


Salah satu tingkap pecah. Haih. Nak kena ganti satu hal. Tinted pun kena buat sekali..


Reason why tanak tunjuk muka kat orang kampung.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...