KENGKAWAN

Saturday, May 17, 2014

Ayah pindah rumah

Throwback April 2014

Ayah dah start pindah ke rumah baru! Happy sangat dapat berbakti dengan ayah sendiri. The least thing I can do.

Masa kat kampung bulan lepas, ayah beria ajak pegi kenduri kat area kawasan perumahan tu. Supprise bila orang kampung tanya pasal rumah baru kat aku. Serious tak suka. Kalau boleh tanak derang tau. Nanti mendatangkan riak.

Rupanya, ayah sendiri yang bagitau derang, aku yang beli rumah tu. Haih.

Bila orang kampung tanya, itu rumah siapa? Aku jawab, itu rumah ayah. Settle. Malas nak panjangkan cerita.


My fav drink taim raya. Siapa orang Melaka mesti kenal air Long Chan ni.. klasik ok minum dlm botol ni. 


Mandor of that day!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...