KENGKAWAN

Thursday, June 05, 2014

Running buddies

2 hari lagi sebelum 2nd full marathon kat Melaka Ahad ni.

Tanak fikir panjang. Yang penting dapat habiskan lari dengan selamat dan mampu drive balik semula ke KL.. haha.

Minggu ni minggu carbo load. Makan, makan dan makan!

Ekceli takde selera hari ni tapi force je telan. Janji ada combination sayur, daging, bijirin, etc. Nak lari 42km kena makan double dari normal food consume. 


Makan dan makan lagik. Simpan kayu api bebanyak.. senang nak burn nanti.


Cerita malam tadi. Lari dengan the girls & otais gunung. Matsaiko, Mintobe & Trojen. Beria Mintobe mengajak lari kat Tasik Titiwangsa. Siap cakap ada guest istimewa..haha. Memang terkejut gak la. Jumpa otai gunung atas jalan. Selalu tu atas gunung ja.. haha


Thank to Mintobe sebab invite aku join group lari ni. First time ada running group. Terharu woo. Teringat susah payah aku start lari sengsorang dulu. Kawan lari pun on off. Thats why aku decide jak Arina & Kay lari sama. Walaupun pace dia orang slow, setidaknya ada member teman lari. Now ada running cum hiking group sendiri. Mintobe siap buat jadual untuk kitaorang lari tetiap minggu. Best! Bertambah semangat pasnih.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...