KENGKAWAN

Friday, July 18, 2014

Bila rindu



Layan gambar2 lama Ariff & Amarr. 

Teringin nak tambah sorang lagi. Tapi Mamoru cakap, cukup lah dua.

Gurau dengan dia, nanti bila kiddos dah besar, sure tanak stay dengan kami. Tapi kata Mamoru, bila kiddos besar, kami busy pergi berjalan or hiking overseas. So tak heran sangat la kalau anak2 semua busy.

Yep, logik.

Kata dia lagi, kalau ada baby, aku kena lupakan terus semua outdoor madness ni. (running, hiking & climbing). Aku senyum je. Dia tak tahu, jangankan stop berlari, lebih dari itu pun aku sanggup buat.


Ariff 7 months old.


Amarr 3 months old




Note: Takziah buat kaum keluarga MH17 dan Malaysian people. The world is not a safe place. Perikemanusiaan dah hilang.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...