KENGKAWAN

Monday, July 21, 2014

Thanks adik2 semua!

Adik no.6 dengan excited inform tentang furniture hunting untuk ayah kat Melaka. Cerita tentang macam mana diaorang konvoi beramai2 dan tentang decision yang kejap2 berubah untuk pilih barang. Sure sangat fun. And I missed that. Huwaa.

Beruntung ayah ada anak dan menantu yang sangat pemurah dan tak berkira dalam hal family sendiri atau family mertua.

Aku pun beruntung juga sebab dapat adik2 ipar yang sangat memahami dan rapat macam adik sendiri.

Too bad arwah ibu tak sempat rasa semua ni. Apa pun sure arwah hepi kalau dia dapat tahu 10 anak2 dia semua menjadi.


Terharu. Diaorang buat celebration walau aku takde.. huwaa


Gambar last week. Double celebration dengan running partner, Syah.

Kat Kuala Selangor with Mamoru n in-laws

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...