KENGKAWAN

Sunday, August 17, 2014

Ayah open house

Awas. Entry ini mengandungi fotogedik yang berlebihan.. wahahaha.

Gambar masa open house kat rumah baru semalam.

Gambar kenduri takde. Gambar hakak je berlambak. Koser ah amik gambar guests.

I have fun spending time dengan the siblings. My hadik2 ipar being so rajin menolong kat dapur. Hakak ja mengelat duduk kat depan.. hahahahaammmmpunnn uols.

Note:

Dapat few bad news dari Makcik & my stepmum. Aku tak boleh tolerate kalau ada saudara-mara yang bersikap kurang ajar dengan ayah. Ayah been hiding it from all of us since raya ke-3 lagi. Maybe sebab dia tahu aku ni baran especially bab2 family. I would have serang that fella if I find out about it earlier. Yep, I would. Teringat masa tahun 2005 dulu, ayah leraikan aku bertumbuk dengan pengkid just because dia kacau my sis. Ok, tu cerita dulu when I was young and dangerous (la sangatt). Maybe kalau aku jumpa that fella, I would've act in a more mature way.

2nd bad news was about banjir. Rumah lama ayah naik air lagi. Sama macam kes tahun 2008 dulu. Air  naik sampai lutut. Syukur, ayah dah pindahkan semua barang2 ke rumah baru. Just in time. Alhamdullilah. Cuma buku2 lama ja tak selamat. Boleh imagine semua buku zaman study, thesis, gambar masa zaman kanak2 berendam dalam banjir. Too bad.

Things happened for a reason.

My contact make me looks like an alien. Kesah?

With my fav sis

Selfie means mental? Kesah!

Cas ayu wahaha

My sis. I love her glowing skin. Make me feels hitam sangat duduk sebelah dia ni

Being sengal whenever we're together

I love her dress. Saiz xs okeh. At 7 months preggy!

Berdaghah idung tak tengok gambar syok sendiri berlambak kat sini? Wahahaha.

Oh, this is the real aD.. wahahahaha.. Hilang ayu sopan segala!

Chillin with #Longchan. Air fav orang Melaka

Muka tak puas hati bila paksa bergambar

Cheeky

My brother dgn my my youngest nephew, Akram

Boys!

Ni ja sempat snap. Pastu asyik kedaghah je.. wahahaha.

My adik ipar, Sue hantar gambar ni kat whatsapps group. Antara gambar yang selamat dari banjir. Gambar tahun 2005 kot. Me and my sis. I look kinda boyish dulu. I like.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...