KENGKAWAN

Monday, August 04, 2014

Building walls

Wish blog ni ada feature yang boleh block certain readers tak kira dari mana dia online.. haha.

Malam tadi untuk kali pertama sejak aku create acct fb, aku remove  (banyak juga lah) senarai kawan yang aku tak kenal langsung. Kes main approved ja.. haha. Aku jarang nak add friend. Tapi kalau aku add tu means aku memang appreciate the friendship.

Remove/block friends tak bermaksud pula bermusuh ya. Just tanak get in touch or get to know anything or any update lagi ja.

Reminder untuk diri sendiri, lepas ni berhati2 pilih kawan. Be it online or real life.

To whom it may concern, tak perlu nak singgah sini :) 0-0. Just be happy.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...