KENGKAWAN

Friday, August 15, 2014

Friday yay!

Hazabb betul nak tunggu hari ni. Haih.

Malam ni last training.

Esok sesi memenuhkan perut kat kampung.

Cepat lah malam.

Tak sabar nak balik. Nak balik. Nak balik.

Note:

Ada sorang blog reader tanya tips untuk lari long distance. Sorry yang, hakak dalam proses mengarang reply untuk u. Seriously sorry sebab amik masa tiga empat hari nak reply.

Bukan senang ok nak buat karangan yang memerlukan fakta camni. Karangan kat blog ni pun banyak merapik meraban ja. Ikutkan akak boleh ja petik artikel dari bulan bintang. Tapi for sure semua tu u boleh google kan.

Takpa, akak try bagi dari akak punya personal experience. Tapi bear in mind ya, hakak pun baru ja dalam arena marathon ni :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...