KENGKAWAN

Friday, August 08, 2014

Sabar tu subur

Hari ni adalah hari yang terpanjang aku rasa.

Macam2 jadi hari ni. Sad thing mostly.

Yep, trust tu penting. Wish I can turn back time. And make her see that she and her other half are both equally important to me.

Maybe I take things for granted.

And yep, once u screwed,  people's going to think u're gonna screw forever.

Lesson learned.

*****************

Ok . Cerita lain.

Already start my training this week. Tapi kena ubah jadual sikit. Kena lari taim awal subuh coz taim malam tak ada orang nak babysit kiddos.

So kena bangun seawal pukul 4 pagi untuk lari. Which is good. Fresh. Pegi keje pun rasa best.

Thanks to Arina sebab sanggup tukar jadual training dia dan follow jadual aku untuk lari taim awal subuh. Serious rasa terharu beb. I really need a support like this to keep me running. Thanks so much girl. Appreciate this.

Malam esok dah start race untuk Energizer 15km kat Dataran Merdeka. Aku tak plan buat PB. Baru start kan. Just enjoy the run je lah.

Next week pulak plan nak pegi Lata Medang dengan the girls. Layan tiruk. The girls nampak excited. Aku lagi la sexcited. Dapat masuk hutan kann.. Bersatu dengan alam.. kekdahnya.

More exciting things coming my way! InsyaAllah :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...