KENGKAWAN

Wednesday, October 01, 2014

October please be nice

Takda event minggu ni. Raya kan.

My SIL nak buat kenduri berkhatan untuk anak2 dia. Dia tanya sama ada aku nak khatankan Ariff & Amarr sekali.

Seriously, aku tak ready nak bagi reaksi atau jawapan yang macam mana?

If aku cakap, aku tak ready, ok ke? Banyak benda aku fikir..

Dah sampai masa ke?
Was it going to be painful?
Can my kids bear it?
Can they just do the khatan kat hospital pakar?
Which specialist is the best?
.
.
.
Can this wait at least until they're at least 7 years old?

Obviously, yang tak ready kat sini adalah aku. The kids I'm not sure.

Haih.

********************************

Next week ada full marathon back to back. Lari 84km dalam masa 12 jam.

Condition badan adalah sangat teruk. Still not fully recover demam.

Dan paling teruk, body weight turun 37kg hari ni. If berat badan turun lagi, seems like kena letgo salah satu marathon.

Hopefully berat naik sikit dalam tempoh beberapa hari  ni. I really want to run both events.

Betul cakap ayah, aku makin kurus.

Member office pun ada cakap, badan aku takde contain fat langsung (which I doubted it.. gila takde?).

Everything on my body shrunk. Including my breasts.. haha. Having small breasts is great. Small and humble bak kata Shakira. Small and compact, bak kata my friend pulak. Ok, that one funny. Small and compact.. what does it mean? Aku mampu terbayang kereta compact. Tak boleh nak jive.. wahahaha.

Flat tummy is perfect. Tapi dada flat is awful.. wahaha.. Not that I care much about it.

Anyway start esok, kena makan banyak. Like reallyyyyy banyak. Carboload hari2.

I want to run that 84km!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...