KENGKAWAN

Wednesday, October 29, 2014

On leave

I'm not good with pressure. Cuti adalah jalan terbaik untuk relax.

Nak membuta ja arini. Harap tak hujan petang nih. Nak buat LSD. Nak lari jauh2.

******************

Malam tadi belek entry lama. Jumpa gambar2 lama dengan orang kuat yang selalu bawa aku masuk hutan panjat gunung taim bujang2 dulu.

Orang yang secara tak langsung buat jiwa ni kental.

Teringat zaman melepak kedai mamak sampai pukul 3, 4 pagi. Zaman gila naik gunung. Zaman masa life aku just ada 2 orang mamat ni.. haha.

Best friend forever.

Terining nak hike bertiga macam dulu.


Pokyie, Me & Sham kat Laban Rata, masa otw turun gunung Kinabalu in 2006.

Me & Pokyie 2006 kat puncak Kinabalu. Umur kitaorg sebaya. Tapi dia sentiasa nampak macam bapak2. Hahahampunnn Pokyie.

Me & Pokyie recently. Masa turun bukit Tabur

Me & Sham dulu2 masa join race Orienteering kat Kuala Woh, Perak. Muka muda ja memasing. Aku pertengahan 20an. Sham baru masuk 30an 

Me & Sham recently kat puncak Tahan. Memasing dah nampak tua.. wahahaha. Now, aku dah 35 tahun. Sham dah 41 tahun. Time flies beb. 

Agak2 another 10 years boleh tak kita amik gambar gini kat memana puncak gunung. By that time, umur aku 45 and Sham 51... epic kalau direalitikan.

1 comment:

Anonymous said...

style gk bt timeline camni, nk try bt jgk la.. 10 thn lg kompem aku dh botak...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...